Dark Origins

The place to discuss games, music, books and movies.
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Nine Inch Nails - The Slip (2008)

Go down 
AuthorMessage
The Fragile
Forum master
Forum master
The Fragile

Posts : 4
Join date : 2009-04-10
Age : 27
Location : Into the Void

Nine Inch Nails - The Slip (2008) Empty
PostSubject: Nine Inch Nails - The Slip (2008)   Nine Inch Nails - The Slip (2008) I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 3:54 am

NINE INCH NAILS – THE SLIP

Nine Inch Nails - The Slip (2008) 27-TheSlip
Dragii mosului, iaca ne vedem din nou. Azi e o zi incarcata, asa ca nu o sa scriu foarte mult (al dracu cutremur, taman azi s-a gandit sa se manifeste…).
“The Slip” (Halo 27) este cel mai recent album al lui Trent Reznor (cel care “este” NIN).
`Parerea mea este ca acest album este foarte bun (avand in vedere ca poate fi downloadat “moca” de pe theslip.nin.com) si ca nu merita ratat.
Albumul este foarte divers, abordand mai multe stiluri: de la industrial (“1,000,000”) la metal (“Letting You”), la pop (“Discipline”) la ambient (“Corona Radiata”).
Acum voi trece in revista piesele de pe album.

“999,999” – este practic, doar un intro. Titlul piesei are o semnificatie logica, avand in vedere faptul ca urmatoarea piesa se intituleaza “1,000,000”. 9/10
“1,000,000” - o piesa heavy in stilul pur industrial. Seamana foarte mult cu piesele de pe albumul “[With_Teeth]” (Halo 19). 9.5/10
“Letting You” – probabil cea mai agresiva piesa de pe album. Piesa aceasta este buna pentru a-ti innebuni vecinii. 9/10
“Discipline” – cea mai accesibila piesa de pe album. Seamana foarte mult cu genul disco, intr-un mod amuzant. Interesanta oricum. 9.5/10
“Echoplex” – aceasta piesa este mai slow. Are un “beat” apropiat de hip-hop, dar nu in intregime. 9/10
“Head Down” – aici apare din nou sound-ul “industrial”. La inceput este heavy iar apoi slow. Spre mijlocul piesei devine haotic iar apoi se opreste brusc. 9.5/10
“Lights in the Sky” – o balada superba. Toata piesa este practice doar Trent cantand la pian. Versurile sunt destul de interesante. 10/10
“Corona Radiata” – probabil piesa mea preferata de pe album. Desi multi s-ar plictisi ascultand-o, eu unul as asculta-o toata ziua. Aceasta “piesa” este defapt doar un sunet ambiental care dureaza 5 minute iar apoi intra tobele formand un instrumental exceptional. 10/10
“The Four of Us are Dying” – al doilea instrumental de pe album. De data asta piesa este intr-un ritm electronic. 10/10
“Demon Seed” – piesa care incheie albumul. Sa mor eu daca am mai auzit vreo alta piesa de genul asta in viata mea. Aceasta este dovada ca Reznor este unul dintre cei mai originali artisti in viata. 9.5/10

Practic, aici ar fi trebuit sa inchei review-ul, dar simt ca trebuie sa va explic despre ce este vorba in aceste piese.
Fiecare piesa este insotita de propria imagine asa ca voi posta aici imaginea respectiva a piesei si voi explica ce inseamna pentru mine fiecare piesa.

“999,999”
Nine Inch Nails - The Slip (2008) 01-999999
Dupa cum vedeti in poza sunt reprezentati 6 de 9 adica „999,999“.

„1,000,000“
Nine Inch Nails - The Slip (2008) 02-1000000
Studiind versurile piesei, se pare ca in poza este reprezentata o cladire (formata din 6 de 0) si o persoana care cade de pe ea (1).


"Letting You“
Nine Inch Nails - The Slip (2008) 03-LettingYou
Desi in poza este prezentat steagul de pe coperta booklet-ului albumului „Year Zero“ aici este intors, pentru a se distinge literele L si Y („Letting You“).


“Discipline”
Nine Inch Nails - The Slip (2008) 04-Discipline
In aceasta poza pot fi distinse 5 cutii aranjate in ordine (disciplina), sau litera D (“Discipline”) scrisa cu minuscule.


“Echoplex”
Nine Inch Nails - The Slip (2008) 05-Echoplex
Studiind versurile, aici este probabil vorba de o persoana inconjurata de ziduri sau o persoana care a stat foarte mult timp izolata ajungand sa innebuneasca (“Echoplex”).


"Head Down”
Nine Inch Nails - The Slip (2008) 06-HeadDown
Aici este prezentat un pahar care curge lichidul sau o persoana care se impusca in gura (“Head Down”).


“Lights in the Sky”
Nine Inch Nails - The Slip (2008) 07-LightsInTheSky
In aceasta poza este prezentat un uragan sau Soarele (sau chiar un OZN, daca te iei dupa titulul piesei: “Lights in the Sky” = “Lumini Pe Cer”).


“Corona Radiata”
Nine Inch Nails - The Slip (2008) 08-CoronaRadiata
Inca nu imi pot da seama 100% ce reprezinta poza. In limba engleza, “Corona Radiata” reprezinta invelisul protector al oului. Acest lucuru are logica avand in vedere faptul ca piesa este facuta in asa fel incat parca se aude din burta mamei, iar apoi devine din ce in ce mai intense, ceea ce rezulta in nasterea fatului.


“The Four of Us are Dying”
Nine Inch Nails - The Slip (2008) 09-TheFourOfUsAreDying
Parerea mea este ca aceste 4 “chestii” sunt defapt cosciuge, de aici vine si titlul “The Four of Us are Dying”.


“Demon Seed”
Nine Inch Nails - The Slip (2008) 10-DemonSeed
Aici este reprezentat un patrat care devine din ce in ce mai intreg, ceea ce are logica daca studiezi versurile piesei, iar liniile rosii prezente si in celelalte poze se pare ca au luat-o razna ca si cum demonii ar fi pus stapanire pe ele (“Demon Seed”).

In concluzie vreau sa spun ca albumul trebuie ascultat, deoarece merita. Merita sa il cumperi chiar daca Trent Reznor ti-l da pe gratis.
Back to top Go down
View user profile http://darkorigins.forumotion.com
 
Nine Inch Nails - The Slip (2008)
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Dark Origins :: Music-
Jump to: