Dark Origins

The place to discuss games, music, books and movies.
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 DCS:BLACK SHARK

Go down 
AuthorMessage
Bloody
Admin
Admin
Bloody

Posts : 13
Join date : 2009-04-10
Age : 26
Location : CODLEA

DCS:BLACK SHARK Empty
PostSubject: DCS:BLACK SHARK   DCS:BLACK SHARK I_icon_minitimeThu Apr 30, 2009 2:14 am

BLACK SHARK


Eram in clasa a IV-a cand am fost in Ghimbav….acolo se construiau elicoptere…..si alte aparate de zbor…. Ne-a dus si pe noi doamna invatatoare(dar-ar moartea-n ea). Ne-am urcat toata clasa intr-un elicopter de armata. Adrenalina pulsa in venele mele. Cand a coborat in picaj…era clar…..stiam ca nu murim…dar….tipam si zbieram si iar tipam…si….zbieram….In concluzie “ca prostii”.

Digital Combat Simulator CV
-este in primul rand un engine de simulare flexibil proiectat sa adune pe parcurs alte aparate de zbor cu aripa fixa sau rotorica.
Black Shark este primul aparat simulate cu ajutorul acestui engine. In toamna acestui an urmam sa primim comanta unui A-10 Thunderbolt . Rusii de la Eagle Dynamics au colaborat cu inginerii de la Kamov.(fabricantul lui Ka-50)Producator a fost Matthew Wagner, fost consultant CIA pe probleme de aeronautica si fost membru al diviziei Jane’s de la Electronic Arts. Un individ cu o experienta vasta in domeniul simulatoarelor. Eagle Dynamics mai are la active pe langa alte produse si cateva simulatoare de zbor dedicate armatei Statelor Unite.

Ka-50 nu este tocmai elicopterul pe care ai dori sa-l simulezi, parerea mea. Nu este prea popular in comparative cu alte pasari vecine de peste Ocean si se comporta destul de ciudat. In plus, Ka-50, este un elicopter de atac monoloc. Inseamna ca va trebui sa impliniti functia de pilot pe langa cea de atac. “Greseala” a fost reparata de Ka-52, elicopter care este varianta biloc a lui Ka-52 , si ar fi fost si un subiect mai potrivit. Intr-un cuvant, elicopterele sunt o lichioana aparte., Ka-50 este o ciudatenie printer ele, iar Black Shark se asigura ca nu veti uita acest amanunt. Black Shark este visul fiecarui simulatorist cu pretentii. Rusii nu fac compromisuri cand vine vorba de aparate de zbor, insa un tutorial interactiv ar fi un compromis care nu i-ar dezamagi de simulatoristii hardcore. Tutorialele si manualul de 400 de pagini fac impreuna o treaba buna, insa putina interactivitate ar fi fost mana divina in jocu’asta. Nut e transformau peste noapte intr-un as al cerului, dar usurau vizibil procesul de invatare. Singurele probleme majore ale comunitatii sunt misiunile scriptate si campania single player. Chiar nu ma deranjeaza lipsa campaniei dinamice, desi respective campanie dinamica sa rapeasca din timpul alocat simularii. O campanie dinamica presupune misiuni generate aleatoriu. Exista cateva triggere pe parcursul unei misiuni care determina ce misiune va fi incarcata in continuare. Avand in vedere ca va va lua o luna sa va familiarizati cu Black Shark, am o sincera banuiala ca nju veti termina campania prea curand. Si mai exista si multiplayer-ul, si editorul de misiuni si editorul de campanii….
Inrolati-va in Fortele Aeriene rusesti….asta e singura modalitate sa experimantati ceva mai realist decat : DCS:BLACK SHARK.

GEN:Flight Sim
PRODUCATOR:Eagle Dynamics
DISTRIBUITOR:The Fighter Collection
OFERTANT: www.digitalcombatsimulator.com
ON-LINE: www.digitalcombatsimulator.com

CERINTE MINIME
Procesor: Intel Core2Duo
Memorie:2GB
Accelerare 3D: 256MB

BLOODY
DCS:BLACK SHARK 155401-dcs-black-shark-03_original
Back to top Go down
View user profile
 
DCS:BLACK SHARK
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Who Wears it Best?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Dark Origins :: Games-
Jump to: