Dark Origins

The place to discuss games, music, books and movies.
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 GTA IV te roade la cerinte

Go down 
AuthorMessage
Bloody
Admin
Admin
Bloody

Posts : 13
Join date : 2009-04-10
Age : 26
Location : CODLEA

GTA IV  te roade la cerinte Empty
PostSubject: GTA IV te roade la cerinte   GTA IV  te roade la cerinte I_icon_minitimeMon Apr 13, 2009 1:40 am

GRAND THEFT AUTO IV

Rolul principal i-a fost cedat lui Niko Bellic, un imigrant de origine slava. A traversat oceanul ademenit de scrisorile lu' var'su pe nume Roman. Tot ce scrisese Roman in scrisori erau doar minciuini. Prima minciuna cade, cand, la debarcarea lui Niko, Roman apare sa-l ia intr-o rabla ordinara comparata cu limuzina din scrisori. Cred ca jegu' ala de masina ar fi putut participa la programul "RABLA". A II-a minciuna cade at. cand Niko ajunge in gasoniera izerabila a lu' var-su, comparata cu o vila de lux in scrisori.
Roman avea probleme mult mai mari decat nivelul sau de trai. Avea datorii mari la anumiti camatari. In fine, Niko Bellic se ocupa frumos de fiecare trebusoara in parte.
Cum spun cei de la revista "LEVEL", fiecare GTA ne-a oferit cate o povestioara. Cea din GTA IV mi se pare estram de interesanta.
Grand Theft Auto 4 merge bine cu toate setarile pe minim si la cea mai joasa rezolutie, dintre oriccare predecesor al sau. Cel putin asa am citit. Liberty City a prins viata, este prezentaat mult mai detaliat decat orice alt joc. Acest lucru este valabil pt. oameni si vehicule. Populatia virtuala se plimba, lucreaza, mananca si multe altele. Apar actiuni in care lumea se injura si se claxoneaza, accidente sau mici coliziuni soldate cu batai de strada.
Grafica este destul de impresionanta, e adevarat ca nimeni nu a mai facut asa ceva. Peisajul te poate da pe spate...ai grija sa nu cazi. Jocul are atmosfera si umor.
Harta jocului este prezenta sub forma unui radar, intr-un colt al ecranului. Cand te urci intr-o masina minimap-ul arata cea mai scurta cale catre punctul indicat.
Telefonul mobil este cea mai mare noutate in joc. Odata ce cunosti o persoana importanta, ea este adaugata automat in agenda telefonului. O poti apela pt. o misiune sau pt. o iesire in oras, intr-un restaurant, club de streptease sau pt. a va incerca neindemanarea la minijocuri amuzante si destul de binerealizate. Pe mobil nu poti trimite dar poti primii mesaje, Poti alege un ton de apel si foarte important poti accesa setarile de multiplayer. Poti merge la un internet-cafe si sa accesezi un sistem de Social Networking prin care poti cunoaste fete pt. relatii deschise si lipsite de prejudecati. Pe net poti primi misiuni si alte cele.
Optimizarea este proasta. Abea ii ajunge un procesor cu 2 nuclee. E bun un Qoad Core, desi nu ofera frame rate bun constant chiar pe setari medii. Daca incercati sa cresteti vizibilitatea la maxim, cerintele sar bine peste 1GB. Merge bine pe Windows XP, dar pe Vista ar fi bine sa aveti vreo 3 GB. Merge foarte bine cu o placa video medie ca performanta.
Al-ul este o zona unde s-ar mai putea lucra mult si bine. Soferii nu prea respecta regulile de conducere si se conporta sec artificial si previzibil. Politia, pompierii si ambulanta sunt salvate de prioritatea lor din trafic.
Cum spun si cei de la LEVEL: GTA IV nu merita sa fie jucat pe PC,


CERINTE MINIME:
Procesor AMD X2/Core2Duo 2,5 GHZ
Memorie 2 GB RAM
Accelerate 3D Geforce 8800GT 512 MB/Radeon 3870 512
MBGTA IV  te roade la cerinte Gta-iv-trailer-2
Back to top Go down
View user profile
 
GTA IV te roade la cerinte
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Dark Origins :: Games-
Jump to: